| Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. | |
|
|
Автор | Сообщение |
---|
Виталий
| Тема: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. Пн Июл 22, 2024 11:30 am | |
| Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. | |
|
| |
Сергій
| Тема: Re: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. Ср Июл 24, 2024 11:02 am | |
| Якщо шукаєте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників, рекомендую sens.in.ua. Вони мають чудовий вибір творів українських авторів, а також часто проводять акції та зустрічі з письменниками. Особисто купував там кілька новинок і залишився дуже задоволений. | |
|
| |
Миха
| Тема: Re: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. Пн Сен 23, 2024 1:26 pm | |
| Печатать книги – это особый процесс, требующий внимания к качеству, ведь именно от него зависит конечный результат. В типографии "ТакиБук" меня приятно удивили. Специалисты здесь https://takibook.od.ua/ru обладают огромным опытом, что гарантирует высокое качество продукции. Заказывал несколько проектов и каждый раз был доволен качеством печати книг. Большим плюсом является возможность печати от одного экземпляра – это очень удобно для небольших тиражей. Доставка в Днепр была быстрой и надежной, без задержек. Приятно, что коллектив типографии большой, что позволяет брать на себя масштабные проекты. Возможности оформления книг обширны, что позволило мне выбрать подходящие решения для каждого проекта. | |
|
| |
Takko
| Тема: Re: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. Пн Окт 14, 2024 7:51 pm | |
| Привіт! Мені потрібно знайти сайт, де можна купити книги для дітей англійською мовою. Я хочу, щоб там був великий вибір, особливо для молодших школярів. Якщо у когось є рекомендації, буду вдячний! | |
|
| |
Худой
| Тема: Re: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. Пн Окт 14, 2024 7:53 pm | |
| Я можу порадити тобі звернути увагу на сайт Бритішбук. Вони мають чудовий асортимент книг для дітей різного віку. Я сам там купував дитячі книги англійською мовою https://www.britishbook.ua/catalog/dlya-detey/yazyk-english/, і мені дуже сподобалося! Зверни увагу на категорії, там є книги для найменших і для підлітків. На цьому сайті часто роблять акції, так що можливо, знайдеш щось вигідне! | |
|
| |
Luter90
| Тема: Re: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. Пн Окт 21, 2024 3:34 pm | |
| Які книжки останнім часом вам сподобалися? | |
|
| |
Xristina
| Тема: Re: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. Пн Окт 21, 2024 4:47 pm | |
| Не можу не поділитися своїм захопленням від нещодавно придбаної книги в інтернет-магазині Книгарня «Є». Моя подруга порадила прочитати книгу «Путівник по католицькій школі для лесбійок» https://book-ye.com.ua/catalog/proza-dlya-pidlitkiv/putivnyk-po-katolytskij-shkoli-dlya-lesbijok/ і я вирішила замовити її саме тут. Дуже сподобався зручний інтерфейс сайту, широкий вибір літератури, та, звісно, швидка доставка. Книга перевершила всі мої очікування! Її авторка вражає тонким гумором і глибокими роздумами на теми самопізнання, релігії та прийняття себе. Оповідання легке й захоплююче, при цьому зачіпає важливі соціальні теми. Із задоволенням буду радити цей магазин друзям, адже не лише сервіс на високому рівні, а й ціни приємні. Я точно ще не раз повернуся сюди за новими книгами! | |
|
| |
|