Некто
Вы хотите отреагировать на этот пост ? Создайте аккаунт всего в несколько кликов или войдите на форум.
Некто

Некоторые проблемы требующие решения

ФорумФорум  КалендарьКалендарь  Последние изображенияПоследние изображения  ЧаВоЧаВо  ПоискПоиск  ПользователиПользователи  ГруппыГруппы  РегистрацияРегистрация  ВходВход  

Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників.

Перейти вниз 
+3
Миха
Сергій
Виталий
Участников: 7
АвторСообщение
Виталий

Дата регистрации : 2023-09-08

Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. Empty
СообщениеТема: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників.   Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. EmptyПн Июл 22, 2024 11:30 am

Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників.
Вернуться к началу Перейти вниз
Сергій

Дата регистрации : 2023-03-05

Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. Empty
СообщениеТема: Re: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників.   Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. EmptyСр Июл 24, 2024 11:02 am

Якщо шукаєте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників, рекомендую sens.in.ua. Вони мають чудовий вибір творів українських авторів, а також часто проводять акції та зустрічі з письменниками. Особисто купував там кілька новинок і залишився дуже задоволений.
Миха

Дата регистрации : 2024-01-24

СообщениеТема: Re: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників.   Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. EmptyПн Сен 23, 2024 1:26 pm

Печатать книги – это особый процесс, требующий внимания к качеству, ведь именно от него зависит конечный результат. В типографии "ТакиБук" меня приятно удивили. Специалисты здесь https://takibook.od.ua/ru обладают огромным опытом, что гарантирует высокое качество продукции. Заказывал несколько проектов и каждый раз был доволен качеством печати книг. Большим плюсом является возможность печати от одного экземпляра – это очень удобно для небольших тиражей. Доставка в Днепр была быстрой и надежной, без задержек. Приятно, что коллектив типографии большой, что позволяет брать на себя масштабные проекты. Возможности оформления книг обширны, что позволило мне выбрать подходящие решения для каждого проекта.
Takko

Takko

Дата регистрации : 2023-07-27

СообщениеТема: Re: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників.   Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. EmptyПн Окт 14, 2024 7:51 pm

Привіт! Мені потрібно знайти сайт, де можна купити книги для дітей англійською мовою. Я хочу, щоб там був великий вибір, особливо для молодших школярів. Якщо у когось є рекомендації, буду вдячний!
Худой

Худой

Дата регистрации : 2023-07-28

СообщениеТема: Re: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників.   Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. EmptyПн Окт 14, 2024 7:53 pm

Я можу порадити тобі звернути увагу на сайт Бритішбук. Вони мають чудовий асортимент книг для дітей різного віку. Я сам там купував дитячі книги англійською мовою https://www.britishbook.ua/catalog/dlya-detey/yazyk-english/, і мені дуже сподобалося! Зверни увагу на категорії, там є книги для найменших і для підлітків. На цьому сайті часто роблять акції, так що можливо, знайдеш щось вигідне!
Luter90

Дата регистрации : 2021-09-25

СообщениеТема: Re: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників.   Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. EmptyПн Окт 21, 2024 3:34 pm

Які книжки останнім часом вам сподобалися?
Xristina

Дата регистрации : 2021-09-25

СообщениеТема: Re: Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників.   Порадьте книжковий магазин, який пропонує книги українських авторів та підтримує місцевих письменників. EmptyПн Окт 21, 2024 4:47 pm

Не можу не поділитися своїм захопленням від нещодавно придбаної книги в інтернет-магазині Книгарня «Є». Моя подруга порадила прочитати книгу «Путівник по католицькій школі для лесбійок» https://book-ye.com.ua/catalog/proza-dlya-pidlitkiv/putivnyk-po-katolytskij-shkoli-dlya-lesbijok/ і я вирішила замовити її саме тут. Дуже сподобався зручний інтерфейс сайту, широкий вибір літератури, та, звісно, швидка доставка. Книга перевершила всі мої очікування! Її авторка вражає тонким гумором і глибокими роздумами на теми самопізнання, релігії та прийняття себе. Оповідання легке й захоплююче, при цьому зачіпає важливі соціальні теми. Із задоволенням буду радити цей магазин друзям, адже не лише сервіс на високому рівні, а й ціни приємні. Я точно ще не раз повернуся сюди за новими книгами!

Страница 1 из 1